Quantcast
Channel: دانلود –مجله خبری اکسپریان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 849

فناوری شارژ سریع نسل 4 کوآلکام علاوه بر قدرت بیشتر، هوشمندتر نیز خواهد بود.

$
0
0

how-does-quick-charge-3-work

گویا روند رُشد و افزایش حجم باتری گوشی هایِ هوشمند در میزان خاصی متوقف شده است و دیگر کمپانی ها رمقی برایِ افزایش حجم باتری ندارد؛ اما چیزی که به طور فزاینده در حال رُشد میباشد، سرعت شارژ دستگاههایِ اَندرویدی است، که البته گاهاً باعث به وجود آمدن مشکلاتی نیز میشود. اما کمپانی آمریکایی کوآلکام در زمینه تکنولوژی شارژ سریع تبحر بسیار خاصی دارد و یکی از پیشگامان این عرصه بوده است.

همه با فناوری شارژ سریع کوآلکام که با نام تجاری Quick Charge شناخته میشود آشنایی داریم. این فناوری باعث میشود گوشی هوشمند در مدت زمان کمی تا میزان بسیار زیادی شارژ شود و برایِ کاربرانی که فرصت زیاد برایِ شارژ کردن دستگاه خود ندارند میتواند بسیار مفید واقع شود، چون این توانایی را دارد با حدود 10 دقیقه شارژ به میزان 5.5 ساعت به شما شارژدهی کند.

آخرین فناوری شارژ سریعی که کوآلکام معرفی کرده بود، فناوری Quick Charge 3.0 بود، اما حالا زمزمه هایی از معرفی احتمالی فناوری Quick Charge 4.0 از سویِ کوآلکام به گوش میرسد، که علاوه بر قدرت خروجی بیشتر ( 28 وات )، گویا نسبت به قبل تغییرات بسیار زیادی داشته و اَکنون بسیار هوشمند عمل میکند.

برایِ مقایسه بهتر است فناوری شارژ سریع نسل 3.0 و 4.0 کوآلکام را با هم مقایسه کنیم. فناوری شارژ سریع نسل 3.0 کوآلکام حدود 18 وات برق را به گوشی هایِ هوشمند منتقل میکند، اما همانطور که در بالا نیز اشاره شد، فناوری شارژ سریع نسل 4.0 کوآلکام این میزان را ارتقا داده و به 28 وات میرساند.

در حال حاضر کمپانی هایِ چینی Opoo و Huawei با فناوری هایِ شارژ سریع اختصاصی خود به ترتیب 20 و 22.5 وات نیرو به برخی از گوشی هایِ هوشمند خود منتقل میکنند، که میزان بسیار مناسبی است. اما جرقه این حرکت برایِ عبور از نسل 3.0 به نسل 4.0 در کمپانی کوآلکام بخاطر رقابت این کمپانی آمریکایی اَصیل با شرکت هایِ چینی نبود، بلکه یک خواسته از سویِ غول جستجویِ دنیا، گوگل بود.

همانطور که میدانید خیل عظیمی از دستگاههایِ اَندرویدی دنیا به چیپست هایِ کوآلکام مجهز هستند و این موضوع مسئولیتی برایِ کمپانی مذکور به بار می آورد. گوگل در نسل جدید گوشی هایِ خود که اَکنون آنها را با نام پیکسل میشناسیم، همچون سونی به سراغ USB هایِ جدید نوع C رفته است، که از لحاظ تئوری میتوانند تا 100 وات برق به دستگاههایِ مطبوعه منتقل کنند، اما انجام چنین حرکتی بر رویِ یک گوشی هوشمند میتواند بسیار خطرناک باشد.

کوآلکام حتی در تبدیل نیرو نیز نهایت احتیاط را در نظر گرفته است. گفته میشود فناوری شارژ سریع نسل 4.0 کوآلکام در تبدیل توان میتواند چیزی حدود 5 وُلت برق را به دستگاههایِ اَندرویدی منتقل کند، که از لحاظ تئوری این میزان میتواند بین 12 تا 20 ولت نیز تنظیم شود؛ اما موضوع اصلی این است که در صورت انجام چنین کاری، به دلیل ساختار باتری هایِ لیتیوم یونی فشار بسیار زیادی به باتری گوشی وارد میشود و در نتیجه گرمایِ بسیار زیادی ایجاد شده و در نهایت منجر به انفجار باتری گوشی هایِ هوشمند خواهد شد.

کمپانی هایِ چینی Opoo و Huawei نیز با توجه به شارژرهایِ سریع خود از ولتاژ خروجی پایینی برایِ انتقال نیرو بهره میبرند ( 5 ولت )، که شاید در عمل سرعت شارژ را کمی پایین بیاورد، اما از طرفی باعث میشود ایمنی بالاتر برود و باتری دیگر داغ نشود. همچنین همانطور که گفته شد کوآلکام از فناوری شارژ سریع هوشمند و بهنیه برایِ نسل جدید Quick Charge بهره خواهد گرفت، که ایمنی و قدرت تبادل نیرو را به حدأکثر میرساند.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 849

Trending Articles